DATABESKYTTELSESERKLÆRING I henhold til General Data Protection Regulation (DSGVO) (fra desember 2022)

Introduksjon
Macchia Verde Bio olivenoljefabrikk driver sin nettside under Internett-domenet https://olivenolje-moelle.com/wp_oem-no, alle underdomener som tilhører disse domenene, samt tilhørende online og offline programvareverktøy og applikasjoner, kan generelt brukes uten behov for å oppgi personopplysninger. I den grad personopplysninger (f.eks. navn, adresse eller e-postadresser) samles inn på våre sider, gjøres dette alltid på frivillig basis, så langt det er mulig. Disse dataene vil ikke bli gitt videre til tredjeparter uten ditt uttrykkelige samtykke.

Vi påpeker at dataoverføring på Internett (f.eks. kommunikasjon via e-post) kan ha sikkerhetshull. Fullstendig beskyttelse av data mot tilgang fra tredjeparter er ikke mulig.

Tredjeparters bruk av kontaktdata publisert innenfor rammen av forlagsplikten til å sende reklame- og informasjonsmateriale som ikke er uttrykkelig etterspurt, er herved uttrykkelig forbudt. Operatørene av sidene forbeholder seg uttrykkelig retten til å ta rettslige skritt ved uønsket sending av reklameinformasjon, for eksempel gjennom spam-poster.

Personvernerklæring for bruk av Google Analytics
Denne nettsiden bruker Google Analytics, en nettanalysetjeneste levert av Google Inc. («Google»). Google Analytics bruker «cookies», som er tekstfiler plassert på datamaskinen din, for å hjelpe nettstedet med å analysere hvordan brukerne bruker nettstedet. Informasjonen som genereres av informasjonskapselen om din bruk av denne nettsiden, overføres vanligvis til en Google-server i USA og lagres der. I tilfelle IP-anonymisering er aktivert på denne nettsiden, vil IP-adressen din på forhånd kuttes av Google i medlemslandene i Den europeiske union eller i andre kontraherende stater til avtalen om det europeiske økonomiske samarbeidsområdet.

Bare i unntakstilfeller vil hele IP-adressen bli overført til en Google-server i USA og avkortet der. Google vil bruke denne informasjonen på vegne av operatøren av denne nettsiden med det formål å evaluere din bruk av nettstedet, kompilere rapporter om nettstedaktivitet for nettstedoperatører og gi dem andre tjenester knyttet til nettstedaktivitet og internettbruk. IP-adressen som overføres fra nettleseren din som en del av Google Analytics, vil ikke bli slått sammen med andre data som holdes av Google.

Du kan nekte bruk av informasjonskapsler ved å velge de riktige innstillingene i nettleseren din; Vær imidlertid oppmerksom på at hvis du gjør dette, kan det hende du ikke kan bruke den fulle funksjonaliteten til denne nettsiden. Du kan også forhindre at Google samler inn informasjon om din bruk av nettstedet (inkludert IP-adressen din) generert av informasjonskapselen og behandler disse dataene av Google ved å laste ned og installere nettleserplugin-modulen som er tilgjengelig på følgende lenke:

http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de.

Bilderettigheter
Alle fotografier og bilder på denne nettsiden brukes i samsvar med databeskyttelsesbestemmelsene. Alle personer som er avbildet på fotografiene på denne nettsiden har gitt sitt samtykke til bruken av fotografiene, og deres bruk er derfor tillatt i henhold til § 22 i den tyske kunstloven (KunstUrhG).

Bruk av informasjonskapsler
Informasjonskapsler brukes på våre nettsider. Informasjonskapsler er små filer som lagrer data i minnet til nettleseren din for tekniske sesjonskontrollformål. Disse dataene inneholder ingen informasjon som vi kan tildele en fysisk person. Session cookies brukes når du bruker nettstedet. Øktinformasjonskapsler brukes for sikker autentisering og slettes når du logger ut av et passordbeskyttet område på nettstedet. Informasjonskapsler hjelper oss med å analysere nettrafikken på nettsiden vår. I tillegg kan informasjonskapsler i enkelttilfeller støtte nettapplikasjoner som kan skreddersy bruken av nettstedet spesifikt til dine behov og i den sammenheng beholde informasjon om eksisterende preferanser. Videre vil vi påpeke at nettlesere vanligvis har funksjoner for håndtering av informasjonskapsler som lar deg forhindre installasjon av informasjonskapsler med passende innstillinger, noe som imidlertid kan føre til en begrensning i bruken av nettstedet. Hvis du ønsker å avvise informasjonskapsler, vennligst juster nettleserinnstillingene dine tilsvarende.

Sikkerhet
MacchiaVerdeBio tar alle nødvendige tekniske og organisatoriske sikkerhetstiltak for å beskytte dine personopplysninger mot tap og misbruk. For eksempel vil dataene dine lagres i et sikkert driftsmiljø som ikke er tilgjengelig for tredjeparter. Dersom du ønsker å kontakte Filippo Spadaro via e-post, vær oppmerksom på at på grunn av Internetts natur, kan konfidensialiteten til informasjonen som overføres aldri garanteres 100 %, og at innholdet i e-poster kan sees av uautoriserte tredjeparter. Vi anbefaler derfor at du kun sender oss konfidensiell informasjon per post.

Lagringsperiode
Vi behandler og lagrer dataene dine i løpet av kontraktsforholdet vårt. I tillegg er vi underlagt lagrings- og dokumentasjonsplikter med spesifiserte perioder på inntil 10 år (f.eks. skatterettslige krav). Videre kan særlige lovkrav gjøre det nødvendig med lengre oppbevaringstid, f.eks. bevis på lovbestemte foreldelsesfrister. Hvis data ikke lenger kreves for å oppfylle kontraktsmessige eller juridiske forpliktelser, vil de regelmessig bli slettet, med mindre den begrensede videre behandlingen er nødvendig for oppfyllelsen av de nevnte formålene.

Hvem vi er
Vår nettsideadresse er: olivenolje-moelle.com.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor

Kontaktskjemaer

Informasjonskapsler

Når du legger inn en kommentar på nettsiden vår, kan det bety at du samtykker til at ditt navn, e-postadresse og nettside lagres i informasjonskapsler. Dette er en hendig funksjon slik at du ikke trenger å skrive inn all denne informasjonen igjen neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene lagres i ett år.

Hvis du har en konto og logger inn på denne nettsiden, vil vi plassere en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din godtar informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personlige data og slettes når du lukker nettleseren din.

Når du logger inn, vil vi sette noen informasjonskapsler for å lagre påloggingsdetaljer og visningsalternativer. Innloggingsinformasjonskapsler utløper etter to dager og informasjonskapsler for visningsalternativer utløper etter ett år. Hvis du velger «bli pålogget» når du logger inn, vil påloggingen din opprettholdes i fjorten dager. Når du logger ut av kontoen din, slettes informasjonskapslene for pålogging.

Når du redigerer eller publiserer en artikkel, lagres en ekstra informasjonskapsel i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personlige data og refererer kun til post-ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Informasjonskapselen utløper etter én dag.

Innebygd innhold på andre nettsteder

Meldinger på denne nettsiden kan inneholde innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg nøyaktig som om den besøkende hadde besøkt den andre nettsiden.

Disse nettstedene kan samle inn informasjon om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn ytterligere tredjeparts sporingstjenester og registrere din interaksjon med det innebygde innholdet, inkludert din interaksjon med det innebygde innholdet hvis du har en konto og er logget inn på denne nettsiden.

Analysetjenester

Hvem vi deler informasjonen din med

Hvor lenge vi beholder informasjonen din

Når du legger inn en kommentar, lagres den på ubestemt tid, inkludert metadata. Dette lar oss automatisk oppdage og godkjenne oppfølgingskommentarer, i stedet for å holde dem i en modereringskø.

For brukere som registrerer seg på nettstedet vårt, lagrer vi også personopplysningene de oppgir i brukerprofilene sine. Alle brukere kan se, endre eller slette sin personlige informasjon når som helst (brukernavnet kan ikke endres). Administratorer av nettstedet kan også se og endre denne informasjonen.

Hvilke rettigheter har du til informasjonen din

Hvis du har en konto på denne nettsiden eller har lagt ut kommentarer, kan du be om eksport av din personlige informasjon fra oss, inkludert all informasjon du har gitt oss. Du kan også be om at personopplysningene vi har om deg slettes. Dette inkluderer ikke data som vi trenger å beholde for administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige formål.

Hvor vi sender informasjonen din

Kommentarer fra besøkende kan bli undersøkt av en automatisert spamkontrolltjeneste.